PACT-PPL

Ce ne propunem prin PACT-PPL ?

Reforma administraţiei este o temă de actualitate pentru societatea românească însă deciziile publice ce stau la baza realizării ei nu se bucură de legitimitate si de sprijin din partea cetăţenilor. De aceea, în cadrul proiectului ne-am propus ca impreună cu partenerii de la Institutul Qvorum să stabilim gradul de participare al cetățeanului și să modelăm un sistem de angrenare al acestuia  în procesul decizional.

Cetăţenii, autorităţile locale şi ONG-urile din cele 7 localități (Piteşti, Călăraşi, Alexandria, Ploieşti, Târgovişte, Slobozia, Giurgiu) din regiunea Sud Muntenia sunt actori direct implicaţi în realizarea activităţilor proiectului. Pentru a realiza acest lucru 208 cetățeni din 7 localități vor participa la seminariile de orientare și la grupurile tripartite.

Pentru îndeplinirea obiectivelor proiectului, Centrul de Excelență Academică va fi responsabil de activitățile specifice obiectivelor proiectului, iar Partenerul nostru în acest proiect, Institutul Euro Qvorum se va ocupa de comunicarea și promovarea acestor activități, precum și de diseminarea rezultatelor proiectului.

Pentru creșterea vizibilităţii activităţilor proiectului, echipa de implementare vă va ţine la curent cu pașii realizaţi pentru îndeplinirea acestora!